Étterem

MATADOR

A tradíció új ízei Etyeken

~

Asztalfoglalás


A 2006 óta működő éttermünk idén teljesen megújult, a korábbi steakhouse irányvonal mellett fine dining technológiákat is alkalmazó bisztróvonallal várjuk a vendégeket.

A Haraszthy Pincészet üzemeltetésébe tartozó étterem kiválóan tükrözi a tulajdonos multikulturális szellemiségét. Az argentin származású, de Magyarországon és Kaliforniában is otthon levő Carlos Coelho nemzetközi konyhai csapatával örömmel definiálta újra éttermünk koncepcióját, miszerint elsődleges célként határoztuk meg, hogy vendégeink számára tökéletes, akár egész napos élményt kínáljunk a Haraszthy Pincészetben!

A Matador étterem egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva az amerikai-mexikói séf, Diego Bautista vezetésével készítjük maradandó élményt jelentő ételeinket. Éttermünk a kultúrák sokszínűségét kívánja steakhouse-ként és bisztróként képviselni. A világ különböző pontjáról érkező hús alapanyagból kolbászt és felvágottat készítünk. A pékáru magyar beszállítóktól frissen érkezik, a zöldségek egy része pedig birtokunkon terem.

Az igazán értő borkedvelők és a gasztronómia iránt komolyabban érdeklődő vendégek mellett számítunk azokra is, akik nyitottak új gasztronómiai és kulináris élményekre, szívesen kalandoznának az újhullámos nemzetközi konyha különlegességeit felvonultató kínálatban a’la carte vagy egyedi borvacsora keretében.
Az étterem borválasztéka kiegészül – az etyeki tételek mellett – az argentin és kaliforniai testvérpincészetünk vörösboraival, melyek kiválóan párosíthatóak grill ételeinkhez.

Az Etyek szívében található Matador étterem tökéletesen visszaadja a környék vibráló energiáit mediterrán hangulatával, az elegáns pincészettel, a mindig nyüzsgő terasszal és medencével.

~


Étterem kapacitás 130 fő
Rendezvény kapacitás Hozzávetőlegesen 140-180 fő
Konyha Nemzetközi, steakhouse
Menü Mindig friss szezonális hozzávalók, kitűnő steakek és halas fogások, különleges desszertek
Borlap Az étterem borválasztéka kiegészül – az etyeki tételek mellett – az argentin és kaliforniai testvérpincészetünk vörösboraival, melyek kiválóan párosíthatóak a grill ételekhez.

Legtöbb tételünket poharazva is kínáljuk.

Programok Borkóstolás, borvacsorák, főzőkurzusok, rendezvények, játszótér
Parkolás A pincészet parkolójában 50 autó kényelmesen elfér
Gyerekekkel Kellemes családi programok a teraszon és a játszótéren
Nyitva tartás szerda-csütörtök 12:00 – 18:00 (hideg előételek, borkóstoló, medencehasználat)

péntek-vasárnap 12:00 – 20:00 (a’la carte, medencehasználat) A konyha 19:00-ig vesz fel rendelést.

Október 1-től:

szombat-vasárnap 12:00-20:00

Információ:
info@hvp.hu
+36 20 997 1289

 


Pincetúrák

~

Fedezze fel velünk a borok varázslatos világát! Izgalmas és interaktív bortúráink keretében megismerheti a borkészítés állomásait és megtanulhatja a borkóstolás művészetét: hogyan lehet megkülönböztetni a különféle ízeket és illatokat, melyek finom elegye adja a bor egyedi ízét és karakterét.
Célunk, hogy bortúráink során szakértő munkatársunk segítségével mindent megtudhasson a borkészítésről: a szőlő művelésétől kezdve a borkészítés folyamatain át egészen a pohárba jutásig, ezáltal bepillantást nyerjen a minőségi borok világába.


No. 5

Ez a kóstolónk 5 kiváló boron keresztül mutatja meg vendégeinknek a borkészítés művészetét.

A túra a recepciónál kezdődik, innen a feldolgozó részre sétálunk tovább, ahol a borászati gépekkel lehet megismerkedni. Ezután a palackozóba vezet az út, majd onnan a különleges hangulatú Lovagtermen át a borospincébe érkeznek a kedves látogatók. A kóstoló során ízletes antipasti tállal, frissen sült kenyérrel és ásványvízzel kínáljuk vendégeinket.

 • 5 fajta bor kóstolása az étteremben
 • Antipasti tál, frissen sült kenyér, ásványvíz
 • A túra időtartama: kb 1,5 óra
 • Ár: 13.000 Ft / fő

No. 7

Feledhetetlen élmény a borkedvelők számára, akik jobban elmerülnének a borkészítés rejtelmeiben és a borok értékelésében.

Az alaptúrához hasonlóan, látogatóinkat végigvezetjük pincészetünkön, érintve minden fontosabb állomást, ám a borászati technológia bemutatása, illetve a borkóstolás technikája ezúttal részletesebb. Vendégeink 7 Haraszthy bort kóstolhatnak meg. A kóstolás során ízletes antipasti tálat, frissen sült kenyeret és ásványvizet kínálunk borainkhoz. Pincészetünk azoknak ajánlja a 7-es csomagot, akik szeretnének kicsit jobban elmélyülni a borászat, és a kóstolás tudományában.

 • 7 fajta bor kóstolása az étteremben
 • Antipasti tál, frissen sült kenyér, ásványvíz
 • A túra időtartama: kb. 2 óra
 • Ár: 19.900 Ft / fő

No. 9

Ezt a pincetúránkat ínyenceknek ajánljuk, akik részleteiben szeretnék tanulmányozni az eljárásokat, mesterien elemezni a borokat valamint érdeklődnek a gasztronómia iránt, hogy ezáltal jobban megértsék az étel-bor párosításokat.

Ez a bortúránk a legrészletesebb és a legösszetettebb a három közül. A túra során 9 bor kerül kóstolásra. Azoknak ajánljuk ezt a csomagot, akik a bor mellett a gasztronómia iránt is érdeklődnek, hiszen a borok mellé nem csak antipasti tálat, frissen sütött kenyeret szolgálunk föl, hanem a különböző kakaótartalmú, és ízesítésű csokoládékat, illetve szárított, kandírozott gyümölcsöket is.

 • 9 fajta bor kóstolása az étteremben
 • Antipasti tál, frissen sült kenyér, ásványvíz, csokoládé, aszalt gyümölcs
 • A túra időtartama: kb. 2,5 óra
 • Ár: 26.500 Ft / fő

Rendezvények

~

Újfajta megközelítés

Hisszük, hogy csak olyan rendezvényt éri meg szervezni, amelyen mi magunk is szívesen részt vennénk, ezért szakmai csapatunk segít Önnek, hogy minden kívánságát meg tudja valósítani a kívánt eseményen. Unja a szokásos irodai megbeszéléseket? Mi olyan különleges tereket alakítottunk ki, ahol nyugodt környezetben tudja alakítani a dolgait, vagy exkluzív környezetben ünnepelni a jeles pillanatokat. Egyedi helyszínt keres közelgő szülinapjára? Éttermünk és csapatunk segít Önnek tanácsadásban és ötletei kivitelezésében.

Ön elképzeli – mi megvalósítjuk!


Esküvők

~

Hisszük, hogy az ijfú párok teljes körű kiszolgálást érdemelnek életük nagy napján. Ez a tökéletes helyszín kiválasztásával kezdődik. Az etyeki dombokon felvő Matador éttermünk
varázslatos hangulatú, intim környezete tökéletes helyszín esküvői szertartásokra, fogadásokra és lagzikra egyaránt. Hogy nyugodtan élvezhessék a pillanatot, mi a legapróbb részletekre is figyelünk, legyen szó a környezetről, a kiszolgálásról vagy éppen a gasztronómiáról. Éttermünkben ugyanis az esküvői gasztronómia sem a megszokott: ínyenc esküvői menük és hozzá tökéletesen illő borok teszik még emlékezetesebbé a nagy napot.

Profi rendezvényszervezőnk mindenben a segítségére lesz, hogy Ön és párja elképzelései szerint közösen tervezzék meg életük egyik legszebb napját.

Éttermi hírek

~

Események

~

Haraszthy Pincészet - Borok

Sep

6

Mozivarázs a Haraszthy Amfiteátrumban

Szervező
Haraszthy Pincészet
Helyszín
Haraszthy Amfiteátrum
(Etyek, Öreghegy 3108 hrsz.)

Haraszthy Pincészet - Borok

Jul

26

Jazz a medencénél

Szervező
Haraszthy Pincészet
Helyszín
Haraszthy Pincészet
(Etyek, Öreghegy 3108 hrsz.)

Haraszthy Pincészet - Borok

május

31

Rosalia 2019

Szervező
Rosalia Fesztivál
Helyszín
Városliget
(Budapest, 1146)

Haraszthy Pincészet - Borok

Apr

26

28. Komáromi Napok

Szervező
Komárom városa
Helyszín
Komarno, Szlovákia
(Komarno fő tér)

Haraszthy Pincészet - Borok

Apr

21

Húsvéti családi futás és tojáskeresés a szőlőben

Szervező
Haraszthy Pincészet
Helyszín
Haraszthy Amfiteátrum
(Öreghegy 3108 hrsz.)

Haraszthy Pincészet - Borok

Apr

13

Tavaszébresztő tűzgyújtás a váli szőlőbirtokon

Szervező
Haraszthy Vineyards
Helyszín
Vál, LOVE szobor
(Vál)

Haraszthy Pincészet - Borok

Apr

6

Tavaszi Etyeki Piknik

Helyszín

Haraszthy Pincészet - Borok

Apr

6

Pincetúra Urbán Vivien borászunkkal

Szervező
Haraszthy Pincészet
Helyszín
(Öreghegy 3108 hrsz.)

Haraszthy Pincészet - Borok

Mar

30

Világfajták kóstolója a Haraszthy-nál

Szervező
Haraszthy Pincészet
Helyszín
(Etyek, Öreghegy 3108 hrsz.)

Haraszthy Pincészet - Borok

Dec

28

Borjour Buborék 2018

Szervező
BorJour
Helyszín
Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ
(Stefánia út 34-36., Budapest, 1143)

Találjuk meg egymást!

Etyek

H-2091 Etyek, Öreghegy 3108. hrsz.

GPS Koordináták: É: 47.43826 – K: 18.74042

Budapest

H-1036 Budapest, Perc u. 8.