Étterem

MATADOR

A tradíció új ízei Etyeken

~

A 2006 óta működő éttermünk 2019-ben teljesen megújult, a korábbi steakhouse irányvonal mellett fine dining technológiákat is alkalmazó bisztróvonallal várjuk a vendégeket.

Az etyeki Haraszthy Pincészet üzemeltetésébe tartozó étterem kiválóan tükrözi a tulajdonos multikulturális szellemiségét. Az argentin származású, de Magyarországon és Kaliforniában is otthon levő Carlos Coelho nemzetközi konyhai csapatával örömmel definiálta újra éttermünk koncepcióját, miszerint elsődleges célként határoztuk meg, hogy vendégeink számára tökéletes, akár egész napos élményt kínáljunk a Haraszthy Pincészetben!

A Matador étterem egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva az amerikai-mexikói séf, Diego Bautista vezetésével készítjük maradandó élményt jelentő ételeinket. Éttermünk a kultúrák sokszínűségét kívánja grill- / steakhouse-ként és bisztróként képviselni.

A füstös ízeket következetesen építjük be az ételeinkbe, mindig vigyázva arra, hogy összhangban legyenek és ne tereljék el a figyelmet borainkról. Az étterem legfontosabb alkotóeleme a húsok minősége, a világ különböző pontjáról érkező hús alapanyagokból a steak ételek mellett kolbászt és felvágottat készítünk. Mindezek mellett nagy hangsúlyt fektetünk a helyi és szezonális alapanyagok használatára. A pékáru magyar beszállítóktól frissen érkezik, a zöldségek egy része pedig birtokunkon terem.

“Nagy kihívás és közben szórakoztató is együtt dolgozni, mivel mindig találunk kulturális és gasztronómiai különbségeket az alapanyagok felhasználásában, de pontosan ez az ami előre visz minket és ezáltal vagyunk képesek új főzési és elkészítési módokat kitalálni közösen.” – Diego Bautista, séf

Az igazán értő borkedvelők és a gasztronómia iránt komolyabban érdeklődő vendégek mellett számítunk azokra is, akik nyitottak új gasztronómiai és kulináris élményekre, szívesen kalandoznának az újhullámos nemzetközi konyha különlegességeit felvonultató kínálatban a’la carte vagy egyedi borvacsora keretében.
Az étterem borválasztéka kiegészül – az etyeki tételek mellett – az argentin és kaliforniai testvérpincészetünk vörösboraival, melyek kiválóan párosíthatóak grill ételeinkhez.

Az Etyek szívében található Matador étterem tökéletesen visszaadja a környék vibráló energiáit mediterrán hangulatával, az elegáns pincészettel, a mindig nyüzsgő terasszal és medencével.

~

Étterem kapacitás130 fő
Rendezvény kapacitásHozzávetőlegesen 140-180 fő
KonyhaNemzetközi, steakhouse
MenüMindig friss szezonális hozzávalók, kitűnő steakek és halas fogások, különleges desszertek
BorlapAz étterem borválasztéka kiegészül – az etyeki tételek mellett – az argentin és kaliforniai testvérpincészetünk vörösboraival, melyek kiválóan párosíthatóak a grill ételekhez.

Legtöbb tételünket poharazva is kínáljuk.
ProgramokBorkóstolás, borvacsora, pincetúra, rendezvények, medencehasználat
ParkolásA pincészet parkolójában 50 autó kényelmesen elfér
GyerekekkelKellemes családi programok a teraszon és a játszótéren
Nyitva tartásÉttermünk szezonon kívül kizárólag napos időben, 15°C feletti hőmérséklet esetén tart nyitva.
Az adott heti nyitva tartásról érdeklődj a +36 20 997 1289-es számon.

Egyéni kérés, privát rendezvény, családi összejövetel vagy születésnap esetében lehetőség van a nyitva tartási időn túl is élvezni a Matador étterem szolgáltatásait.
Kérjük, ezesetben vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot további egyeztetés céljából.

A szabadtéri medence és napozóágyak használata külön díj ellenében lehetséges.

Foglalás/további információ:
info@hvp.hu
+36 20 997 1289

Pincetúrák

~

Fedezze fel velünk a borok varázslatos világát! Izgalmas és interaktív bortúráink keretében megismerheti a borkészítés állomásait és megtanulhatja a borkóstolás művészetét: hogyan lehet megkülönböztetni a különféle ízeket és illatokat, melyek finom elegye adja a bor egyedi ízét és karakterét.
Célunk, hogy bortúráink során szakértő munkatársunk segítségével mindent megtudhasson a borkészítésről: a szőlő művelésétől kezdve a borkészítés folyamatain át egészen a pohárba jutásig, ezáltal bepillantást nyerjen a minőségi borok világába.

No. 5

Ez a kóstolónk 5 kiváló boron keresztül mutatja meg vendégeinknek a borkészítés művészetét.

A túra a recepciónál kezdődik, innen a feldolgozó részre sétálunk tovább, ahol a borászati gépekkel lehet megismerkedni. Ezután a palackozóba vezet az út, majd onnan a különleges hangulatú Lovagtermen át a borospincébe érkeznek a kedves látogatók. A kóstoló során tradícionális, házi készítésű felvágott és szalámi tálunkat, frissen sült kenyérrel és ásványvízzel kínáljuk vendégeinket.

5 fajta bor kóstolása az étteremben
Házi készítésű, saját felvágottjaink, frissen sült kenyér, ásványvíz
A túra időtartama: kb 1,5 óra
Ár: 13.000 Ft / fő

No. 6

Feledhetetlen élmény a borkedvelők számára, akik jobban elmerülnének a borkészítés rejtelmeiben és a borok értékelésében.

Az alaptúrához hasonlóan, látogatóinkat végigvezetjük pincészetünkön, érintve minden fontosabb állomást, ám a borászati technológia bemutatása, illetve a borkóstolás technikája ezúttal részletesebb. Vendégeink 6 Haraszthy bort kóstolhatnak meg. A kóstoló során tradícionális, házi készítésű felvágott és szalámi tálunkat, frissen sült kenyérrel és ásványvízzel kínáljuk vendégeinket. Pincészetünk azoknak ajánlja a No. 6 csomagot, akik szeretnének kicsit jobban elmélyülni a borászat, és a kóstolás tudományában.

6 fajta bor kóstolása az étteremben
Házi készítésű, saját felvágottjaink, frissen sült kenyér, ásványvíz
A túra időtartama: kb. 2 óra
Ár: 19.900 Ft / fő

No. 7

Ezt a pincetúránkat ínyenceknek ajánljuk, akik részleteiben szeretnék tanulmányozni az eljárásokat, mesterien elemezni a borokat valamint érdeklődnek a gasztronómia iránt, hogy ezáltal jobban megértsék az étel-bor párosításokat.

Ez a bortúránk a legrészletesebb és a legösszetettebb a három közül. A túra során 7 bor kerül kóstolásra. Azoknak ajánljuk ezt a csomagot, akik a bor mellett a gasztronómia iránt is érdeklődnek, hiszen a borok mellé nem csak házi készítésű felvágott és szalámi tálat, frissen sütött kenyeret szolgálunk fel, hanem a különböző kakaótartalmú, és ízesítésű csokoládékat, illetve szárított, kandírozott gyümölcsöket is.

7 fajta bor kóstolása az étteremben
Házi készítésű, kézműves felvágottjaink, frissen sült kenyér, ásványvíz, csokoládé, aszalt gyümölcs
A túra időtartama: kb. 2,5 óra
Ár: 26.500 Ft / fő

Rendezvények

~

Újfajta megközelítés

Hisszük, hogy csak olyan rendezvényt éri meg szervezni, amelyen mi magunk is szívesen részt vennénk, ezért szakmai csapatunk segít Önnek, hogy minden kívánságát meg tudja valósítani a kívánt eseményen. Unja a szokásos irodai megbeszéléseket? Mi olyan különleges tereket alakítottunk ki, ahol nyugodt környezetben tudja alakítani a dolgait, vagy exkluzív környezetben ünnepelni a jeles pillanatokat. Egyedi helyszínt keres közelgő szülinapjára? Éttermünk és csapatunk segít Önnek tanácsadásban és ötletei kivitelezésében.

Ön elképzeli – mi megvalósítjuk!

Esküvők

~

Hisszük, hogy az ijfú párok teljes körű kiszolgálást érdemelnek életük nagy napján. Ez a tökéletes helyszín kiválasztásával kezdődik. Az etyeki dombokon fekvő Matador éttermünk
varázslatos hangulatú, intim környezete tökéletes helyszín esküvői szertartásokra, fogadásokra és lagzikra egyaránt. Hogy nyugodtan élvezhessék a pillanatot, mi a legapróbb részletekre is figyelünk, legyen szó a környezetről, a kiszolgálásról vagy éppen a gasztronómiáról. Éttermünkben ugyanis az esküvői gasztronómia sem a megszokott: ínyenc esküvői menük és hozzá tökéletesen illő borok teszik még emlékezetesebbé a nagy napot.

Profi rendezvényszervezőnk mindenben a segítségére lesz, hogy Ön és párja elképzelései szerint közösen tervezzék meg életük egyik legszebb napját.

Esküvőfotózás
Többszörösen díjazott fotósként örömmel tekint elébe a Haraszty Pincészet nagyra becsült ügyfeleinek fotózásához. Az évek során szerzett tapasztalatával, kreativitásával úgy szeretné megörökíteni eseményeiket, ahogy arra emlékezni szeretnének. Célja az, hogy amikor az évek múltán a képeket ismét előveszik, ugyanúgy éljék át a pillanatokat, mintha az évek el se múltak volna.
https://www.peterzsolnaiphotography.com

Éttermi hírek

~

Események

~

Haraszthy Pincészet - Borok

Nov

14

Márton-napi borvacsora a Matadorban

Szervező
Haraszthy Pincészet
Helyszín
Haraszthy Pincészet
(2091 Etyek, Öreghegy 3108 hrsz.)

Haraszthy Pincészet - Borok

Oct

10

Szüreti tűzgyújtás a váli szőlőbirtokon

Szervező
Haraszthy Pincészet
Helyszín
Vál, LOVE szobor
((47.378932, 18.682194))

Haraszthy Pincészet - Borok

Aug

7

Jazz a medencénél

Szervező
Haraszthy Pincészet
Helyszín
Haraszthy Pincészet & Matador étterem
(2091 Etyek, Öreghegy 3108 hrsz.)

Haraszthy Pincészet - Borok

Jul

10

Jazz a medencénél

Szervező
Haraszthy Pincészet
Helyszín
Haraszthy Pincészet
(Öreghegy 3108 hrsz.)

Haraszthy Pincészet - Borok

Apr

25

Tavaszébresztő tűzgyújtás Válon, a LOVE szobornál

Szervező
Haraszthy Pincészet
Helyszín
Alexander Milov – LOVE szobor, Vál
(GPS koordináták: 47.378932, 18.682194)

Haraszthy Pincészet - Borok

Nov

9

Márton-napi borvacsora a Matadorban

Szervező
Haraszthy Pincészet
Helyszín
Matador restaurant by Haraszthy Vineyards
(2091 Etyek, Öreghegy 3108 hrsz.)

Haraszthy Pincészet - Borok

Oct

12

Szüreti tűzgyújtás a váli szőlőbirtokon

Szervező
Haraszthy Pincészet
Helyszín
Vál, LOVE szobor
(47.378932, 18.682194)

Haraszthy Pincészet - Borok

Oct

4

Société Piknik

Szervező
Haraszthy Pincészet, Société Budapest
Helyszín
Matador étterem by Haraszthy Pincészet
(Öreghegy 3108 hrsz.)

Haraszthy Pincészet - Borok

Sep

6

Mozivarázs a Haraszthy Amfiteátrumban

Szervező
Haraszthy Pincészet
Helyszín
Haraszthy Amfiteátrum
(Etyek, Öreghegy 3108 hrsz.)

Haraszthy Pincészet - Borok

Jul

26

Jazz a medencénél

Szervező
Haraszthy Pincészet
Helyszín
Haraszthy Pincészet
(Etyek, Öreghegy 3108 hrsz.)

Étterem

~

Cinnamon éttermünk a Gault&Millau által is ajánlott

Mindig is célunk volt, hogy a borfogyasztás élménye mellett a gasztronómia remekeit is közvetítsük, ezért nyitottuk meg 2007-ben éttermünket a pincészet közvetlen szomszédságában, ahol a nemzetközi konyha kiváló, friss alapanyagokból készülő izgalmas ízeit ismerhetik meg vendégeink.

Rendezvények

~

Bortúrák · Esküvő · Céges események

Legyen szó esküvőről, céges vagy családi rendezvényről, éttermünk kiváló helyszínül szolgál a feledhetetlen élményekhez.

Találjuk meg egymást!

Etyek

H-2091 Etyek, Öreghegy 3108. hrsz.

GPS Koordináták: É: 47.43826 – K: 18.74042

Budapest

H-1036 Budapest, Perc u. 8.